Vad vi gör

Vi på Designkompaniet i Värmland AB är specialiserade på applicering av microcement, snickeritjänster, specialinredning och renovering. Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Microcement

Microcement är en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment. Microcement kallas ibland även designcement, microbetong eller microtopping. Materialet bygger endast 2-4 mm och kan appliceras på allt från offentliga miljöer till inredningsdetaljer.

carpenter work the wood with the sandpaper

Renovering

Dags för renovering där hemma? Vi hjälper till med träarbeten, anpassar och installerar allt från dörrar till fönster – eller hjälper till med uppregling av väggar och ser till så att slutresultatet på monteringen av finsnickerier blir i toppklass.

Planned renovation of a Open modern kitchen from loft with view on a lush garden

Nybyggnation

Vi erbjuder dig alltifrån planering, ritningar samt inköp av material och uppförande av din nybyggnation. Vi har kompetens och lång erfarenhet inom bygg och kan tillsammans med partners hjälpa dig med allt gällande nybyggnation, från grund till tak.

Floating wooden basin countertops with white ceramic sink and golden tap in contemporary apartment

Inredning

Med en förkärlek till rustik träinredning, stor hantverksskicklighet och lång erfarenhet från specialsnickeri jobbar vi i material som trä, sten, glas och stål och levererar modern inredning till privatpersoner och företag.